Uppskattad sminkkurs

FPES lokalgrupp i Stockholm har nu haft sin andra sminkkurs i samarbete med Make Up Store. Tio personer deltog i kursen som blev mycket uppskattad.

Kursen hade upplägget att affärens makeupartist Johanna började med att demonstrera att göra vardagsmake på en frivillig, och deltagarna kunde göra anteckningar om det man vill komma ihåg. Sedan blev det tillfälle för alla som vill att prova att göra likadant, eller att be om tips om det man själv vill ha hjälp med. Det kunde vara sådant som att lägga en snygg ögonskugga eller att välja en foundation som passar ens hy.

Deltagarna vara på lite olika nivå och hade olika intressen och fick tillfälle att få sina frågor besvarade. För kursavgiften 350 kronor fick deltagarna köpa smink. Det var inte bara lärorikt, vi hade riktigt roligt också!

Till våren planeras en kurs i festsminkning samt en perukprovning. Vi har också träffar när vi går ut på en restaurang eller pub för att umgås. Hör av dig till FPES lokalgrupp i Stockholm om du är intresserad att vara med!

Jane Nylund
Ansvarig FPES lokalgrupp i Stockholm

By Published On: 1 februari, 2010