Perukprovning i Stockholm

Vi blev åtta deltagare vid perukprovningen i mars, en aktivitet inom FPES lokalavdelning Stockholm.

Jessica hos frisssan.Eventet hölls efter ordinare öppettid på Carl M Lundhs butik på Storgatan 11 vid Östermalmstorg där vi FPES-medlemmar har tio procents rabatt. Fyra perukexperter hjälpte besökarna med personliga råd om vad man klär i. På bilden får vår webbmoster Jessica sin nya frisyr tillfixad.

Det gavs också instruktion i perukvård – rätt skötsel med perukshampo och perukbalsam gör frisyren mycket fräschare och förlänger livslängden.

Jag har själv köpt de flesta av mina frisyrer i denna butik. De håller god kvalitet och ser helt ut som äkta hår trots att det är syntetiskt. Tur att denna lösning finns för oss som inte har ett idealiskt hårfäste… Provningen var naturligtvis helt utan köptvång, men fyra av flickorna gick ändå hem med nya frisyrer. Och vi hade jättetrevligt!

Jane Nylund

By Published On: 23 mars, 2010