Båstadsträffen 22 – 28 augusti

Om du inte har bokat dig så är det hög tid för det nu. Det finns några 4-bädds rum och några utan dusch kvar. Men vi har även fått besked från Enehall att de ställer upp med enkelrum med frukost för 650 kronor natten.

Enligt beslut på Båstadsträffen den 7/5 skall omröstning på träffen genomföras om huruvida Båstadsträffen skall ingå i FPES som en lokal intressegrupp inom FPES som likställs med de övriga lokala FPES-avdelningarna. OBS: för att vara medlem i Båstadsträffen krävs inte medlemskap i FPES. (Detta är ett krav för att vi skall kunna säkerställa träffens genuina nordiska samlingspunkten för transpersoner.)

Enligt beslut i FPES betalar FPES träffavgiften (100 kr) för sina medlemmar om det blir ett JA för FPES. För att genomföra förändringen krävs majoritetsbeslut på mötet den 27/8 på Hotell Riviera.

I dag är det totalt 71 personer varav 38 från FPES som har anmält sig till träffen.

Höjdpunkterna på träffen är: Sminkkurser, perukprovning, vinprovning, Pepe’s bodega, High heel race i Båstads centrum, medlemsmöte och stor gala på lördagskvällen.

Angående High heeel race på Lördagseftermiddag den 27/8:

Priser upp till 3 000 kronor kontant till vinnarna i 3 klasser, trans/män, tjejer (enligt juridiskt kön) och snyggaste outfitt/stil. Regler: Spring så fort eller snyggt som möjligt 90 meter i högklackat som skall vara minst 7 cm höga och max 1,5 cm i diameter.

Anmälningsavgift 20 kronor betalas vid start. Begränsat antal startande. Föranmälan kan göras på e-postadress registrering@bastadstraffen.se först till kvarn… (Skriv High heel race i rubriken.)

Hotellbokning på Riviera görs också på e-postadress registrering@bastadstraffen.se

Välkommen!

Båstadsträffens styrelse

By Published On: 29 juli, 2011