Arrangemang för HBT-personer

Hår- och perukkedjan Carl M Lundh arrangerar nu i höst mingelkvällar för HBT-personer på sina butiker på fyra håll i landet.

Deltagarna får då tillfälle till individuell rådgivning för att hitta en frisyr som passar personligheten. Nytt gentemot tidigare minglekvällar är att man också tar ett helhetsgrepp med styling och make-uptips för att hjälpa deltagarna att skapa den ”look” man vill ha.

Detta är kvällar som ligger i linje med andamålen i FPES stadgar att ge transpersoner möjlighet att fritt uttrycka sin personlighet, och FPES har på flera håll i landet tidigare samarbetat med Carl M Lundh om arrangemang med perukprovning. De till innehållet utökade mingelkvällarna har varit populära, till exempel kom till det förra arrangemanget på Perukshopen i Stockholm ett dussin transpersoner, flest MtF men även FtM.

Här är tid och plats för höstens mingelkvällar:

  • Carl M Lundh i Göteborg: 16/11
  • Carl M Lundh i Malmö: 29/11
  • Carl M Lundh i Jönköping: 30/11
  • Perukshopen i Stockholm: 30/11

För anmälan kontakta den lokala butiken, se Carl M Lundhs hemsida.

By Published On: 25 oktober, 2011