Trivsam Båstadsträff i herrgårdsmiljö

Den 34:e Båstadsträffen sedan starten 1997 hölls i början av maj. För första gången var den förlagd till Hemmeslövs herrgård, en charmig byggnad med anor sedan sedan flera hundra år, vilket visade sig bli lyckat.

Det var en en viss föryngring bland drygt 50 deltagare som kom denna gång. Samarbetet med externa parter var som vanligt brett – med fanns bland andra Zabella, Carl M Lundh, High Heel School och Rutigt och Randigt. Bland arrangemangen fanns utflykter för shopping och museibesök. Lena Eriksson fick utkmärkelsen Miss Båstad och Sabina som driver Zabella blev utnämnd till hedersmedlem. Gruppbilden visar deltagare i Båstadsträffen på Hemmeslövs herrgård, lördag 5 maj 2012. Foto: Bodil Linde.

Läs mer I nästa nummer av Transinform, nr 23.

/Jane

By Published On: 12 maj, 2012