Missa inte FPES höstmöte

Missa inte FPES höstmöte som i år hålls för andra gången på Hyllan i RFSL Stockholms lokaler, Sveavägen 59 i Stockholm. Höstmötet är söndagen den 18 november klockan 13:00–16:00. FPES höstmöte är öppet för alla medlemmar. På programmet:

• Ett projekt att skriva en bok om FPES historia presenteras av författaren Lena Edenbrink.
• Jan-Olov Madeleine Ågren håller en workshop om normer och normkritik.
• Föreningens styrelse informerar, övriga frågor.

På lördagen dagen före höstmötet, den 17 november, är det transtemadag i samma lokaler. Dagen arrangeras av RFSL Stockholm och RFSL Ungdom öst i samarbete med FPES Stockholm.
Kl 12-18 blir det tal, seminarier och workshoppar. Bland annat kommer Sofia Kuno från RFSL:s brottsofferjour att medverka, fler programpunkter kommer senare.
Kl 18–20 uppmärksammas Transgender day of rememberance för att högtidlighålla minnet av dem som fallit offer för hatbrott och under det gångna året. Dagen uppmärksammas över hela världen och är egentligen den 20 november men har av praktiska skäl förlagts till lördagen samma vecka i Stockholm. Det blir flera tal och uppträdanden.

Kombinera höstmötet med en hel helg i Stockholm med vännerna i FPES. På lördagen äter vi gemensam middag.

För tillresta till Stockholm finns det hotellrum under 1000:- och även enklare boende att finna här, sortera träffarna efter pris:
http://www.booking.com

By Published On: 6 november, 2012