Årets hjältinna prisas i parken

2013 års hjältinna är en person som har varit drivande i arbetet att förändra synen på transpersoner samt deras rättigheter. För det är hon värd ett fint pris och vad kan vara bättre än att få det på stora scenen i Pride Park?

Prisutdelningen äger rum i morgon, lördagen den 3:e augusti kl 16:30 på Stora Scenen i Pride Park, Stockholm, Östermalms IP.  2013 års hjältinna är alltså en person, som varit drivande i förändringsarbetet och styrelsens motivering lyder:
”För hennes starka engagemang och framgångsrika arbete för transpersoners rätt i samhället” 2013 års hjältinna är en person, som varit drivande i förändringsarbetet och styrelsens motivering lyder.
”För hennes starka engagemang och framgångsrika arbete för transpersoners rätt i samhället” Välkomna!

(2013-08-02)

By Published On: 2 augusti, 2013