Transläger på Barnens ö i vinter

Du som vill vara med på lägret är transidentifierad på något vis, mellan 12 – 20 år gammal och medlem i RFSL Ungdom (det kan du bli på plats, eller via webben:http://www.rfslungdom.se/press/bli-medlem-50-kronor )

Nu när mörkret och kylan kommer, vad är då bättre än att åka iväg en helg, mysa, lyssna på bra föreläsningar, träffa nya människor och för en gångs skull bara vara? Inget, gissar vi, och öppnar nu anmälningen för vinterns transläger.

Lägret går av stapeln 31 januari –  2 februari. Det är kostnadsfritt och för er utan SL-kort hoppas vi kunna stå för reseersättning. Personer ur RFSL Roslagens upptagningsområde har förtur. Vi kommer att hålla till ute på Barnens ö – lokalerna är tillgängliga och vinterbonade. Det kommer att finnas transkompetenta ledare på plats.

Anmälan är bindande från er sida. Ni får en bekräftelse på att vi har mottagit er anmälan – men det är först efter anmälningstidens slut som ni får reda på om ni har kommit med på lägret eller inte. Då kommer vidare information om lägret, hur vi tar oss dit, vad som händer. Om ni inte kan närvara på lägret och inte har meddelat oss 14 dagar innan, eller har läkarintyg, kommer ni att få betala 400 kr.

Om ni åker långväga ifrån får ni räkna med att vara borta från eventuell skola/jobb hela fredagen, vi kommer att samlas fredag eftermiddag.

Är du under 18 år kommer vi att behöva målsmans tillstånd, det kommer dock inte framgå av information eller tillstånd vilket typ av läger det är – bara att det är ett läger som RFSL Ungdom Roslagen och RFSL Roslagen arrangerar. Godkännandet från målsman som ska skickas in till oss bifogas i det mejl där ni får bekräftelse på att ni har fått en plats på lägret.

Sista anmälningsdag är den 15 december.

För frågor, mejla oss på: roslagen@rfslungdom.se

Anmälan görs via länk: https://docs.google.com/forms/d/1oi21a-eumkL4jdtIypEessB0UcaBeEjo3v4TXuN74m0/viewform

(2013-11-05)

By Published On: 5 november, 2013