Enkät om barnönskan och reproduktiv förmåga

Under månaderna mars – april 2015 kommer länkar till en online-enkät att cirkulera på olika hemsidor, forum, sociala medier, via e-post m.m. Vi önskar sprida enkäten så mycket som möjligt för att alla som vill ska få en chans att delta en gång. Vill du hjälpa till att dela enkäten så är länken nedan.

Vi vänder oss till transpersoner som får eller har fått någon form av könsbekräftande / könskorrigerande vård. Dessutom vill vi gärna höra åsikter från de som ännu inte påbörjat könsidentitetsutredning eller annan behandling, men som avser att göra det inom en snar framtid. Vi riktar oss alltså till fler än de som har diagnosen transsexualism.

Katarina Link, Överläkare, Reproduktionsmedicinskt Centrum (RMC) vid Skånes Universitetssjukhus (SUS).
Ingela Steij Stålbrand, filosofie doktor. Lektor vid Institutionen för psykologi, Lunds universitet.
Klas Abrahamsson, psykologkandidat, Psykologprogrammet Lunds universitet.
Love Arinell, psykologkandidat, Psykologprogrammet Lunds universitet.

Här finns enkäten

By Published On: 16 mars, 2015