Resebidrag för nya deltagare

En hel del medlemmar i FPES deltar inte i de sociala aktiviteterna i lokalavdelningarna och i Båstadsträffen. Föreningens styrelse har därför beslutat att hjälpa fler medlemmar att komma med och lämnar nu ett bidrag för resa till höstträffen i Båstad.Den som aldrig varit på en Båstadsträff och är medlem i FPES kan nu få resebidrag till nästa träff med halva resekostnaden, max 1000 kronor. Skicka mail till info@fpes.se och ansök med uppgift om medlemsnummer och bostadsort. En reseräkning ska sedan skrivas och ersättningen betalas ut efter beviljande av kassören.
Båstadsträffen och FPES hälsar alla transpersoner och deras närstående välkomna till den 35:e Båstadsträffen, som blir den 28 augusti till 2 september på Hemmeslövs herrgård strax utanför Båstad.Missa inte Nordens största träff för transpersoner! Ett bra tillfälle att komma ut i trygg miljö och att lära känna nya vänner. Här är aktuell information om hur anmälan ska göras. För planeringens skull är det bra om du anmäler dig så snart som möjligt!
Besökande skall själva kontakta Hemmeslövs herrgård för bokning på telefon 0046-431742 65. Uppge att bokningen är för Båstadsträffen.Om du använder bokningsformuläret på http://www.hemmeslovsherrgard.se ange då i texten ”Båstadsträffen”.Pris per person i dubbelrum är 450 SEK per natt om en bokar fler än 2 nätter. För 1 eller 2 nätter är priset 495 SEK per natt i dubbelrum. Enkelrumstillägg är 195 SEK. Handdukar byter gästen själv i receptionen vid behov. En enklare städning sker efter tre nätters boende. Bankett med 3 rätters middag fredag och lördag kostar 365 SEK per kväll.

Alla som bor på Hemmslövs herrgård blir automatiskt bokade till banketterna. Om du inte vill vara med på banketten så skall detta meddelas redan vid incheckningen.
De som inte bor på herrgården och vill vara med på bankett fredag och/eller lördag skall själv boka detta i receptionen senast 2 dagar i förväg. Den obligatoriska träffavgiften är 100 SEK. För FPES medlemmar tas ingen träffavgift. 
Registrering vid ankomst är obligatoriskt, även för dem som inte bor på herrgården!

När du har bokat på Hemmeslöv skicka ett mail till   registrering@bastadstraffen.se. Båstadsträffen skickar programmet när det är färdigt till alla som registrerat sig. Se även http://www.bastadstraffen.se och Facebook på http://www.facebook.com/groups/bastadstraffen. 
Båstadsträffen tar emot förslag på föreläsningar och workshoppar som vi kan ha fredag och lördagar. Nu planeras programpunkterna för föreläsningar, workshoppar och kurser på fredag och lördag samt utflykter tisdag – torsdag. Programmet kommer att lämnas ut i god tid via e-post och anslås på hemsidan och Facebooksidan.

/Jane

By Published On: 6 juli, 2012