Båstadsträffen flyttar tillbaka

Bastadstraffen_2013-05 Vårens Båstadsträff samlade ett femtiotal deltagare att möta våren i Båstad. Det var den sista gången på Hemmeslövs herrgård. Båstadsträffen har bestämt att arrangera höstträffen på pensionat Enehall, där träffen brukade vara för några år sedan.

Skäl till flytten är att det praktiska kommer att fungera bättre. Vi får nu något dyrare men fräschare rum och lokaler på Enehall med promenadavstånd till affärsgatan i Båstad. Nästa träff blir den andra veckan i september, den 12–15/9. Håll utkik på www.bastadstraffen.se för få att senaste information.
Läs mer om vårens Båstadsträff i nästa nummer av FPES medlemstidning Transinform som distribueras till medlemmarna i juni.
Gruppbilden: Hemmeslövs Herrgård, Båstad. Lördag 4 maj 2013. Foto: Bodil Linde.

/Jane

By Published On: 9 maj, 2013