Fullt hus för pappa Ann-Christine

Boksläppet för boken Min pappa Ann-Christine drog fullt hus på Stadsbiblioteket i Stockholm. Det gick inte att ta miste på intresset när Ester Roxberg fick berätta om sin nya bok. Den handlar om hennes pappa, prästen Åke Roxberg, som plötsligt en dag berättade att han ville leva som kvinna. 

Intresset för boksläppet kanske hade spätts på av att Ester medverkade i programmet Go’kväll, kvällen innan. Det var så mycket folk att biblioteket fick bära in extra stolar. Däremot syntes inte många transpersoner bland publiken, vilket kanske kändes lite tråkigt.
Boken fanns givetvis att köpa till specialpris och många passade på att få sitt exemplar signerat av Ester själv. Det var Esters förläggare som stod för utfrågningen och många av svaren kände man igen från TV-inslaget. Så du som missade både boksläppet och TV-sändningen kan ta igen skadan genom att klicka på länken nedan och se programmet i SVT Play.

Se det aktuella avsnittet av Go’kväll

(2014-01-17)

By Published On: 17 januari, 2014