Under Stockholm Pride tar Transföreningen FPES upp högaktuella frågor för transpersoner i tre seminarier. Föreningen kommer också att som vanligt att delta i Prideparaden och har ett eget tält i Pride Park.

Pride House har öppet måndag till fredag den sista veckan i juli i Kulturhuset vid Sergels Torg. Här är de seminarier som FPES håller i Pride House.

• Vad händer i transpolitiken? Uppföljning av valpanelen 2014. Torsdag 16.00-16.45, Foaje 3. Deltagare från de riksdagspartier som var med förra gången.

• Att vara anhörig till transperson. Fredag 14.00-14.45, Foaje 3.

• Transpersoners livsvillkor. Fredag 12.00-12.45, Ekoteket. Seminariet leds av Angelica Löwdin, FPES.

• Transpersoners hälsa. Fredag 17.00-17.45, Detta seminarium har tyvärr utgått.

Kom också och gå med under Transföreningen FPES banderoll under prideparaden! Den utgår kl 13 lördag den 1 augusti från Mariatorget. Det blir cirka två timmars promenad till målet Pride Park på Östermalms IP.

Besök också vårt tält i Pride Park, som har öppet onsdag 29 juli till lördag 1 augusti på Östermalms IP. Ett bra tillfälle att träffa gamla vänner och att göra nya bekantskaper. För nya är ett besök i tältet med möjlighet att byta om ett bra tillfälle att komma ut i en trygg miljö på det avgränsade område som Pride Park utgör med entré endast för betalande.

För mer detaljer om entréavgifter till Pride House och Pride Park se Stockholm Prides hemsida.