Viktiga möten om transfrågor

Under Stockholm Pride tar Transföreningen FPES upp högaktuella frågor för transpersoner i tre seminarier. Föreningen kommer också att som vanligt att delta i Prideparaden och har ett eget tält i Pride Park.

Pride House har öppet måndag till fredag den sista veckan i juli i Kulturhuset vid Sergels Torg. Här är de seminarier som FPES håller i Pride House.

• Vad händer i transpolitiken? Uppföljning av valpanelen 2014. Torsdag 16.00-16.45, Foaje 3. Deltagare från de riksdagspartier som var med förra gången.

• Att vara anhörig till transperson. Fredag 14.00-14.45, Foaje 3.

• Transpersoners livsvillkor. Fredag 12.00-12.45, Ekoteket. Seminariet leds av Angelica Löwdin, FPES.

• Transpersoners hälsa. Fredag 17.00-17.45, Detta seminarium har tyvärr utgått.

Kom också och gå med under Transföreningen FPES banderoll under prideparaden! Den utgår kl 13 lördag den 1 augusti från Mariatorget. Det blir cirka två timmars promenad till målet Pride Park på Östermalms IP.

Besök också vårt tält i Pride Park, som har öppet onsdag 29 juli till lördag 1 augusti på Östermalms IP. Ett bra tillfälle att träffa gamla vänner och att göra nya bekantskaper. För nya är ett besök i tältet med möjlighet att byta om ett bra tillfälle att komma ut i en trygg miljö på det avgränsade område som Pride Park utgör med entré endast för betalande.

För mer detaljer om entréavgifter till Pride House och Pride Park se Stockholm Prides hemsida.

 

By Published On: 11 juli, 2015