Läs boken om Transföreningen FPES

fpes_bokBok om FPES historia har nyligen kommit från trycket. Den beskriver föreningens långa väg från en total hemlighetsfullhet i en mer fördomsfull tid till dagens öppenhet och politiska påverkansarbete.

I boken behandlas en grupp människor som har varit marginaliserade i samhällslivet och delvis ännu är det. Boken är ett viktigt dokument över de senaste 50 årens svenska samhällsutveckling och historia.

Boken kan beställas av FPES. Dessutom kommer alla  som blir nya medlemmar före utgången av 2016 att få boken som en utan kostnad.

Boken finns att köpa för 300:- plus porto 35:-. För att köpa boken betala summa 335:- i förskott till plusgiro 46 69 19-8. Ange namn på inbetalaren. Skicka sedan en beställning med ditt namn och adress till info/snabel-a/fpes.se

Vill du bli medlem och få boken på köpet läs här under Bli medlem.

Bookmark and Share